torsdag 10 december 2015

Hektiskt på turbulent börs

Det har varit ett par galna dagar den här veckan. Börsen har bjudit på riktigt tvära kast och är i skrivandets stund ner över 6.5 % jämfört med veckans högsta nivå. Detta tillfälle har jag givetvis utnyttjat efter bästa förmåga och det enda jag ångrar är att jag gjorde av med så mycket av min lön direkt när den kom in på kontot.

Men lite pengar låg allt och skramlade i lådorna och dessa har nu omvandlats till en hel hög med pigga, glada aktier vilka stillsamt får ligga och gotta sig i min varma och mysiga utdelningsportfölj.

Efter att i fredags ha fyllt på med några Castellum för nära 120 kr/st reades de ut tidigare i denna vecka och jag fångade några till runt 117 kr men jag hade för dåligt krut för att ta några till vid 115 kr. Nu är de tillbaka på 117 kr men vi får se vad morgondagen bär med sig.

Igår plockade jag upp några Atlas Copco B för 200 kr jämnt och dessutom small det till på en amerikanare jag kommer berätta om lite senare. Givetvis trodde jag att det värsta var över men julyran var inte förbi utan idag laddade jag på med både H&M och Tele2.

USA har vaknat och än så länge verkar det inte bli några höga röda siffror vilket skulle kunna innebära att jag får hålla mig lite lugnare i morgon men än finns det några kronor att ta av om det skulle vara svårt att hålla sig borta från köpknappen även i morgon.

Har du köpt något roligt på sistone?

* Jag äger samtliga aktier jag nämner ovan.

Bild: freeimages.com2 kommentarer:

 1. Telia, hm och mekonomen fick det bli idag och igår... Vore fint om hm kunde falla ytterligare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Halle!

   Fina bolag där. Jag vågar inte riktigt fylla på i Telia men det kan vara för att jag är feg. De har ju en riktigt fin direktavkastning.

   Går H&M ner på 260-280 kommer jag köpa mig fattig tror jag men jag håller tummarna precis som du.

   Radera