torsdag 1 september 2016

Mellanakt när friheten finns

Idag var det tänkt att jag skulle presentera min månadsrapport för augusti men kvällarna har inte räckt till den här veckan. Eller ja... Tid har det funnits men efter snart ett år av att hustrun arbetat 120-150% exklusive de två timmarna resa hon har till jobbet har hon denna vecka haft en välförtjänt ledighet och oavsett hur kul jag tycker bloggandet är tänker jag inte låta det störa en sådan här vecka.

Freeimages.com
Det är ju trots allt tiden som är det viktiga.

Jag skriver om hälsa, ekonomi och livsglädje men kärnan är tid. Vi vet inte hur mycket tid vi får men jag tänker göra det bästa av den tid jag har och med mer av alla de tre ovanstående aspekterna kan man utnyttja tiden bättre men vad är det värt om man inte tar tillfället i akt när det yppar sig?

Nu råkar det vara så att jag brukar vakna först på helgen och har då ett par timmar på mig innan dagens bestyr drar igång varför jag hoppas att ni kan hålla er till tåls i några dagar till.

Dock kan jag bjuda på en liten teaser och det är att jag i veckan slog till på både Diageo och Kopparbergs när dessa föll under mina inköpsgränser. Diageo fortsatte sjunka men nästa köp gör jag nog inte över 105 dollar om inte trenden i kursen vänder uppåt. Dessa köp innebär att jag skall försöka avsätta lite tid för att skriva riktiga analyser och berätta om vad jag tycker är extra spännande med bolagen så de kommande veckorna kommer två bolag att falla under förstoringsglaset.

Ta hand om varandra


Bildkälla: freeimages.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar