fredag 4 november 2016

Spread some löv

Sverige visar sig från sin bästa sida med snöslask över stora delar av ytan, börsen är lika gråmulen som himmelen och sparpengarna är redan slut så några nya köp kan man inte gotta sig åt (om man inte räknar gårdagens inköp av en liten hög OHI för 29.20 dollar/st).
När livet är lite dystert är det viktigt att hitta anledningar att vara glad och lycklig och inte låta det trista trycka ned en och oavsett om du har fastnat i samma mulna humör som jag gjort eller om du är på topp vill jag med detta lilla inlägg sprida en mellanmjölksstor portion kärlek ut i etern.

Jag har gjort det förut och kommer göra det fler gånger och varje gång vidhäftar jag ett klipp som får mig att må lite bättre just nu och idag blir det en låt av och med Freddy Kalas som blivit populär på sistone. Det är fredag och jag tänker haka upp hela dagen på att jag mycket snart kommer få spendera mängder av tid med den bättre hälften av familjen Att Välja Lycka.

 Jag gillar låten mest för den ganska glada texten som till viss del faktiskt reflekterar en del över mitt eget sätt att försöka hantera världen. Jag lyckas ganska sällan men jag försöker. Det viktigaste är glädje och lycka och det får du inte av dina ägodelar.

Det är i alla fall så jag tolkar refrängen. Hur tolkar du den?

Ha en trevlig helg


Bildkälla: pixabay.com

2 kommentarer:

  1. Trevligt liten bit det där. Faktiskt en god vän till mig som varit med och skrivet låten:)

    Trevlig helg!

    MvH Pengaregn

    SvaraRadera