söndag 18 september 2016

Veckobrev 37

Den här veckans sammanfattning blir kort. Det är lite mulet och jag har precis köpt knappt 15 kg rotfrukter för det magnifika priset 1 kr/kg och som extra bonus hittade jag ett erbjudande om högrev för 59 kr/kg men jag skulle ju inte ha men så var det en röd prislapp som drog mig till sig och tror du inte på tusan att jag hittade ett par bitar med kort datum för halva priset.

Pixabay.se

Nu har jag i timmar stått och skurit och skalat och med lite tur skriver jag ned ett recept som jag kan publicera senare. Jag sitter också och fnular på en måltid som torde vara nästan gratis men jag skulle gissa att jag är ensam om att laga den så några bra bilder kommer jag inte kunna hitta så vi får se hur jag skall lösa det hela.

I helgen har hustrun underhållit mig med att plocka fram en liten bok där hon tydligen skrivit upp hur stort sparande hon hade i januari vilket innebar att jag för skojs skull kunde beräkna hennes sparkvot baserat på dagens ställning och jag blir lite extra varm i hjärtat när jag får fram att hon är nästan lika bad ass som jag är utan att för den sakens skull dela den fanatiska delen av mitt ekonomiska intresse. Det kommer nog bli bra det här.

I veckan har jag köpt på mig lite fastigheter, lite H&M, lite Tele2 och några Nordea och nästa vecka är det dags för löning igen hoppas jag och då kör vi på igen med nya färska pengar. Nästa vecka hoppas jag kunna släppa en analys av ett nytt fastighetsbolag.

Odla er badassity så ses vi nästa vecka.


Bildkälla: pixabay.com


3 kommentarer:

 1. Du kanske köpte mina Nordea? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara :-) Tack för det förnämliga priset. Har du fler kan jag ta dem också men jag siktar på att inte betala mer än 79-80 kr/st...

   Radera
  2. Haha, varsågod. Jag har tyvärr inte fler att sälja så nu lär väl kursen stiga.
   Men jag äger fortfarande lite Sampo så helt ute är jag inte. Jag hade bestämt mig i förväg att sälja med 10% vinst.

   Radera