måndag 12 september 2016

Mr. Free At 33

Många var vi som följde Jason på Dividendmantra och hans resa mot finansiell frihet. Han åt nudlar i 7 år och gick från minus till ekonomisk frihet och nu vid 33 års ålder gör han vad han vill oberoende av finansiella krav.För mig är han en motivationsfaktor precis som många av våra svenska bloggare är men Jason lämnade Dvividendmantra för en tid sedan och har skrivit på DailyTradeAlert ett tag vilket jag skrev om för en tid sedan. Jag skrev då också att jag stalkade honom på Facebook genom att följa honom - det är inte en privat sida även om han går under eget namn så det är inte så illa som man kan tro.

Igår släppte han nyheten att han startat en ny blogg och, precis som på aktiemarknaden, om historien tillåter en tro om framtiden kan det här tänkas bli en bra en. Han kommer inte ge lika mycket insyn i sin egen privatekonomi och handelstips längre men jag är övertygad om att han kan skriva intressant ändå.

Ett måndagstips för den som så önskar. Här hittar du hans nya blogg Mrfreeat33.com
Bildkälla: mrfreeat33.com

9 kommentarer:

 1. Jag såg också detta igår! Skall bli grymt kul att följa Jason igen!

  Må väl!

  SvaraRadera
 2. Får hoppas att kosten bestod av annat är "bara" nudlar? Annars kan man ju undra. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle du ha tid över kan jag varmt rekommendera att läsa från början på dividendmantra. Det är givande. Mycket nudlar var det.

   Radera
 3. Tack för tipset! Har saknat hans texter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också. Det har inte varit samma sak på dailytradealert.

   Radera
 4. Kul! :) läste lite av dividend mantra ett tag och det kändes riktigt tråkigt när han slutade. Ska bli kul att se vad det blir av nya bloggen!

  SvaraRadera