fredag 23 september 2016

Amorterar, jobbar sent och dricker nyheter

Idag landade lönen på kontot och min vana trogen slet jag in en slant på kreditkontot för att balansera finanserna en aning men några minuter senare slog två ordrar igenom där den första var Novo Nordisk på 297 kr och den andra var på Nobina för 48 kr jämnt.


Bild: Gearpatrol.com


Det är småpengar i sammanhanget men under gårdagen nämnde jag att jag funderade på att köpa Indutrade vilket inte blev fallet men dagen är ju inte slut ännu.

Idag blir det en sen dag på jobbet men när jag kommer hem tänker jag öppna och avnjuta en nyhet från ett av favoritdestillerierna Laphroaig. Jag fick öppna den stora plånboken och slanta upp 899 kr för en flaska men det skall nog budgeten klara och det var längesedan jag köpte nytt till whiskyhyllan och även den förtjänar lite omtanke någon gång ibland.

I helgen skall jag försöka fila på ett fastighetsrelaterat inlägg och om SMHI har rätt och det blir uppehåll hoppas jag på ett par långa promenader som kompensation till kroppen som har tvingats vara ovanligt stillasittande de senaste dagarna. Skulle det vara så att du har någonting du vill se att jag skriver om är du givetvis hjärtligt välkommen att föreslå ämne. Det tas tacksamt emot.

Vad gör du av din helg?Bildkälla: gearpatrol.com

4 kommentarer:

 1. Undrar om du investerar i whisky till att gömma och sälja eller om det bara blir att dricka det? Skriv lite om whisky ur ett ekonomiskt perspektiv 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mille

   Ett inlägg om alternativa investeringar borde vi nog kunna lösa :-)

   Tack för förslaget

   Radera
 2. Sällar mig till Mille här ovan:) Alternativa investeringar är spännande så det vore kul att se ett inlägg om.

  Trevlig helg!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 3. Hej Pengaregn

  Vi får se vad jag kan åstadkomma men jag tar till mig dina önskemål.

  Ha det gött

  SvaraRadera