söndag 12 juni 2016

Veckobrev 23

Fantastiskt spännande vecka med väldigt mycket arbete. Börsen som de senaste veckorna har varit försiktigt positiv tog denna vecka en rejäl nosdykning nedåt och avslutade ned 3,2 %. När marknaden är som den är har jag svårt att hålla mig från köpknappen. Jag dansar fortfarande regndanser till den store björnguden i förhoppning om att sommarrean skall eskalera men H&M på under 250 kr såg vi senast hösten 2013 och aktien börjar komma ned mot en behaglig värdering under förutsättning att vi inte går mot ett nytt normalläge vilket jag egentligen inte tror.

Det blev ett gäng Nordea, MQ och Tele2 också den här veckan men de stora köpen får vänta. Igår var det dop och även om jag inte har särdeles många religiösa ben i kroppen var det en mycket trevlig tillställning som gjorde livet lite lyckligare.

Utanför Att Välja Lyckas närmaste livscirklar går världen vidare och Gottodix, allas vår ekonomiska makrogud, ger sin syn på de närmaste veckornas spännande omvärldsfaktorer. Jag ser med spänning fram emot den kommande månadens potentiella svängningar och hoppas på rejäl turbulens vilket kan ge fina köplägen.

Tills framtiden är historia kan vi bara göra det bästa av situationen, hålla oss till strategin och välja så bra vi kan.

Ta vara på tiden


Bildkälla: freeimages.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar