tisdag 14 juni 2016

Med diplomet i hand

Tisdagen kom och det var dags att på riktigt avsluta fem års högskolestudier. Diplomet är äntligen mitt och nu skall här jobbas. Jag kommer inte tjäna mer än jag gjorde för några veckor sedan men nu kan jag fokusera på att ta in pengar och vattna mitt pengaträd på det att det skall växa och med tiden ge riktigt med frukt.

Lyckan är min. Väl mött i morgon!
Bildkälla: freeimages.com

12 kommentarer:

 1. Stort grattis till examen!

  Jag önskar dig rikligt med regn till ditt pengaträd:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 2. Tackar!

  Först väntar lite party och sedan skall det odlas pengar på riktigt :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis till examen! Beklagar förlusten av det förlustande studentlivet! Få vet hur man har roligt så billigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Hustrun började arbeta för tre-fyra år sedan och jag har jobbat ungefär halvtid sedan jag började plugga så inkomsterna har inte varit jämförbar med studenters däremot utgifterna. Tack för gratulationen.

   Radera
 4. Bra jobbat! Firas det med nån fin whisky? Själv drack jag en Plantation Trinidad 1999 rom på företagets räkning igår, den var fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en stilla afton men firandet kommer nog till helgen. Det låter som en riktigt trevlig flaska rom du hittade där. Grattis :-)

   Radera
 5. Grattis till din examen!

  SvaraRadera
 6. Grattis AVL! Du har säkert berättat detta tidigare, men kan man få fråga vad det är du läste?

  Själv har jag magister i systemarkitektur som jag avslutade mitt i it-bubblan och blev istället lärare inom it på gymnasiet. Så småningom så tag jag även lärarexamen på distans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst en 5-årig ekonomiutbildning och kan nu stoltsera med en Master in Science in Accounting. Jag är siffernörd men med alla 1:or och 0:or kanske du känner igen dig :-)

   Tack för gratulationen.

   Radera