måndag 27 juni 2016

Öppning -6%

Prognosen stämmer och det är blodrött på börsen med en öppning runt 6 % ned. Vi utdelningsinvesterare cirkulerar som pirayor i vattnet men för mig blir det förmodligen en otålig väntan på att det skall gå ned ytterligare. Vi har kommit upp en del den senaste tiden och har egentligen bara kommit tillbaka till bra nivåer. Övriga börser verkar stabilisera lite men förmodligen kommer vi se några månader där björnen är aktiv och den med tålamod kan förmodligen fälla rejäla byten när de är lagom utmattade.

Till dess har jag köporders på H&M på 235 kr och Investor på 260 kr men det är ungefär så kul det blir. Jag upptäckte nu på morgonen att jag hade fått en liten slurk Novo Nordisk för 320 kr i fredags vid öppning och tycker det är lite synd att jag inte hade modet att lägga in en större order där men jag väntar tålmodigt på nya möjligheter även där.

Lycka till allihopa!


Bildkälla: pixabay.com

6 kommentarer:

 1. så 234,50 som lägst i öppningen i HM borde innebära att du fick din order fylld?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade man kunnat tro men jag var inte aktiv vid öppning. Jag ville se vartåt det barkade och jag har ingen brådska egentligen.

   Radera
 2. Det blidde ingen H&M för mig, kanske imorgon. Men jag valde: Investor, Hemfosa och Handelsbanken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fortfarande bra köp allihopa. lycka till

   Radera
 3. Såg nu att det dök upp Nordea i AVL-portöljen. Missade detta. Hur många kpte du? Finns det kanske ett inlägg kring detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppsan. Det har jag missat. jag hade en långorder på 4 st för 72 kr men jag skall kolla och göra ett inlägg så fort jag hinner. märkligt att inte jag har fått någon notis om det... tack för att du berättade :-)

   Radera