fredag 29 juli 2016

Snart helg

Idag har jag inget vettigt att tillägga till debatten men jag vill ändå skicka ut en glädjeyttring i etern och hoppas att den når er och skänker lite glädje. Det är snart helg och för er som är lediga - na zdorovje. För er som jobbar - extra pengar att stoppa i portföljen och jag kommer höja min bägare för dig och din insats för svensk ekonomi i eftermiddag när jag själv bidrar till konsumtionen, sláinte.

I helgen skall det plockas svamp och bär i de västsvenska skogarna och med tillräckligt mycket djungelolja på kroppen klarar även jag en skogstur. Utöver det hoppas jag hinna med lite metande och några skrivna bloggrader. En oerhört slapp helg hoppas jag på helt enkelt.
Vad är dina planer?

Med dessa snabba ord önskar jag dig en trevlig helg full av glädje och för att börja skickar jag med en låt jag alltid blir lite varm i själen av. Go Peps.


Bildkälla: tafri.dk

4 kommentarer:

 1. Får väl säga som dom infödda...jamas till fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det var alldeles för länge sedan jag var i Grekland nu. Kanske snart dags att unna sig en liten resa. Ha det gött!

   Radera
 2. Lugnt och stilla idag, ett eller flera glas rött :) Imorgon byta tändstift på bilen och ev klippa gräset. På söndag blir det nog en tur till travbanan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Vilken travbana? Vann du? Hoppas du haft en bra helg.

   Radera