tisdag 13 juni 2017

Skatteverket fungerar inte

Att skatteverket inte fungerar alla gånger det visste vi sedan tidigare men för oss redovisningskonsulter betyder det någonting helt annat den här veckan. Jag har förberett mig på  att arbeta riktigt långa dagar den här veckan och på torsdag förväntade jag mig inte att komma hem alls men nu visar det sig att vi får en veckas respit vilket borde kunna innebära att livet blir en gnutta enklare. Det kommer som minst bli lättare att andas.Man får vara glad för det lilla.Bildkälla: skatteverket.se


4 kommentarer:

 1. Som systemutvecklare ser jag stressen i de stackars team som jobbar åt skatteverket. Kan inte vara stresslöst när det kommer tillfällen som dessa :D

  Gör du deklarationer åt folk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä stressfritt är det nog inte för de stackarna...

   Ja jag jobbar som redovisningskonsult. Vi gör allt från koncernredovisningar och fusioner till att hjälpa folk deklarera. Just nu gör vi våra kunders deklarationer på löpande band och det blir ett par hundra de här veckorna... :-)

   Radera
  2. Låter inte så hälsosamt med långa dagar med mycket stress. Var försiktig så du inte går in i väggen. Känner en hel del som gått in i väggen för att de jobbat för mycket. När det väl händer något så frågar man sig om det verkligen var värt att "offra" sig för arbetsgivaren.

   Radera
  3. Hej Anonym

   Nä jag kan direkt säga att det inte är värt att offra sig för sin arbetsgivare. Jag lovar att vara försiktig, det är en kort period av extra press (hoppas den är kort) och därefter är det semester följt av några enklare månader och därefter pappaledigt :-)

   Tack för din omtanke

   Radera