söndag 4 juni 2017

Glöm inte att tävla lite - Nu med Castellumaktie i potten

Dagen efter löning utannonserades tävlingen där man kan vinna boken "Bli grymt rik på aktier".

Än så länge har det varit ett ganska svalt intresse men de hjältar som ändå hakat på är kungar och gudar i min bok för det som tävlingen egentligen går ut på är inte att skicka en bok över Sverige utan att ge lite stålar till barncancerfonden och än så länge har vi faktiskt fått in 105 kr vilket är enormt kul men det vore givetvis kul med mer.Därför utökar vi nu det här när vi närmar oss sista tävlingsdagen för du vet väl att tävlingen stänger ned i morgon kl 23:59.

Lottsedlar

För att öka motivationen lite så tänker jag matcha alla donationer som inkommer till Att Välja Lyckas egna insamlingsbössa från och med nu men för att ni inte skall bli alldeles skogstokiga sätter jag stopp vid en femhundring för mer har jag inte den här månaden.

Varje krona man skänker till barncancerfonden ger 2 lotter men man kan också motta en gratislott om man retweetar inlägget där tävlingen är med vilket du hittar HÄR.

EXTRA BONUS

Det verkar vara mängder av människor som inte tycker att boken är intressant och det kan vi ju inte låta hindra oss från givmildhet varför jag ger vinnaren möjlighet att välja om man vill ha boken eller om man istället vill ha en alldeles egen Castellumaktie. Här och nu erbjuder jag alltså istället för boken möjligheten att välja vinsten 1 st aktie i Castellum.

Det måste väl ändå vara värt en femma till barncancerfonden?

Kom igen nu, hjälp mig sprida tävlingen så att vi kan hjälpas åt att göra världen till en lite bättre plats.Bildkälla: freeimages.com

4 kommentarer:

 1. Nu blev det plötsligt mer intressant😊 Har lite lunchbestyr men efter det ska jag försöka dra mitt strå till stacken👍🏻

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 2. Givetvis kom det tvåhundra andra saker imellan och detta glömdes bort:/ Hoppas det trillade in lite pengar till barncancerfonden i vilket fall som helst.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än är det inte för sent. tävlingen är inte slut förrän inatt 23.59 :-)

   Radera