fredag 31 mars 2017

Vemod

Idag är jag lite vemodig till sinnes efter att flera stora personligheter har lämnat in på kort tid. Jag satt igår och försökte författa någon form av homage till Aktiestinsen Lennart Israelsson och nu även Tomas Linnala men jag saknade helt skrivandets förmåga.

Idag blir det istället en stilla tanke åt dem båda och för er som vill läsa vad jag tänker fast författat av någon annan kan läsa "Far i frid, Tomas Linnala!" hos bloggrannen Sparo.

Som ett komplement skickar jag med lite vemodig musik. Jag gillar den här låten även om den nästan blev söndertjatad på radio när den kom men att ta vara på den tid man har är klokt.
Ha en trevlig helg allihopa!


6 kommentarer:

 1. Ett bra musikval en sådan här dag. Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Har aldrig hört eller ens hört talas om denna söndertjatade radiohit. Apropå ålder :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har radion igång i bakgrunden på jobbet och då hör jag den regelbundet men mindre nu efter att den har gått ett tag. Tror inte det handlar om ålder utan kanske mer om vanor?

   Radera
  2. Ja, med åldern har jag slutat lyssna på musik, så inget som kommit de senaste tjugo åren har jag koll på. Vad som är hönan och ägget av ålder och vana vet jag inte.

   Radera
 3. Ditt vemod passade bra in i mitt poddavsnitt med temat elände. Tyvärr kan jag inte ha med musiken i podden, p.g.a. upphovsrättsliga själ, annars hade det varit ett perfekt slut.

  http://snalvargen.se/posts/snalvargsylet-avsnitt-5

  SvaraRadera