fredag 31 december 2021

Gott nytt år

Nu är vi ytterligare ett år fullt av erfarenheter rikare.

2021 blev ett pandemiår där det för vissa har varit värre än för andra. Många har haft en ganska normal vardag men med det arbeta jag utför kan jag konstatera att det inte gäller för alla.

För familjen AvL har det varit allt annat än normal vardag. Vi har flyttat från vår lägenhet i stan till ett radhus i en annan stad. Vi har numera två döttrar som avgudar varandra och leker rövare i alla husets sex rum.

Efter en vår av rusande börs tvingades vi ur marknaden och efter ett halvår av turbulens och känslor är vi nu tillbaka någorlunda igen. Ekonomiskt har det varit en rejäl berg och dalbana. 

På jobbfronten har jag fått en ny titel men på samma arbetsplats och även om det är en temporär tjänst har jag förhoppning om att det kan leda till bra saker. För fru AvL innebär årets flytt av bopålar att det finns möjlighet till ett byte av arbetsplats men det blir först efter en rejäl portion föräldraledighet.

Ny förskola, ny arbetsplatser, ny träningsanläggning, ny bostad, ny portfölj och många nya bekantskaper. Det har varit ett spännande år med många nya lärdomar och erfarenheter men i allt detta nya är vi lyckliga över att mycket också är som vanligt. Våra vänner finns där och tar hand om oss, familjen håller oss på den raka och smala vägen. Räkningarna skall betalas och Willys har fortfarande en av de billigare matkassarna man kan hitta.Nu tycker jag att vi ber den här pandemin dra dit pepparn växer, startar igång ekonomin på riktigt, väljer hållbara alternativ och tränar regelbundet.

Skål och gott nytt år!


4 kommentarer:

 1. Gott nytt år till er alla från oss alla

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år AVL!
  2021 blev en del förändringar för er. Hoppas 2022 blir lite lugnare, om det är det ni vill.

  Mvh PB?
  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  PB Surveys - Min egna panelsida, tjäna pengar på undersökningar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att det vore behagligt med ett lite lugnare 2022 :-)

   Tack PB? och god fortsättning

   Radera