torsdag 1 november 2018

Du är allt

Idag är det förste november. Idag borde jag publicera november månads månadsrapport eller kanske en djupdykning i en av de många rapporter vi har fått oss till livs det senaste men det finns saker som är viktigare än så. Ärligt talat är det mesta viktigare än att jag publicerar en månadsrapport men för mig är just förste november en ganska speciell dag.

Idag för 10 år sedan träffade jag min hustru och idag för 9 år sedan förlovade vi oss.

För ett antal år sedan såg jag filmen Up. Har du inte sett den, gör det. I vilket fall som helst har jag ganska länge känt det som att mitt liv är tragiskt likt huvudrollsinnehavaren Carl Fredricksens liv där jag likt han är en fyrkantig, tråkig, sur och bitter gubbe vars liv är sammanflätat med en kvinna som är så oerhört mycket mer än jag någonsin har förtjänat.

Den största skillnaden mellan mig och Carl är att jag gör mitt absolut yttersta varje dag för att hon skall veta att jag har förstått hur bra jag har det. Jag tänker inte sitta och vänta på att livet skall passera. Med lite tur lyckas jag dessutom bli en aningen mer angenäm personlighet än filmens huvudrollsinnehavare sett över en livstid men det återstår att se.

Idag handlar bloggen inte om ekonomi. Idag är det inte ett inlägg till dig som läsare. 


Idag är det ett inlägg till hon som betyder allt.


2 kommentarer:

 1. Jag gillar den här uppriktiga tonen. Vad vore all rikedom utan kärlek och de vi bryr oss om. En ärlig och vacker reflektion. Tack för du delade den med oss.

  Med vänlig hälsning,

  Atlas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker vara ärlig och uppriktig i allt jag skriver för att motverka att jag skriver anonymt men vissa saker är viktigare än andra och idag är en speciell dag.

   Tack för din kommentar

   Radera