lördag 29 juli 2017

The great breakfastwar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Man vet att ens familj är underbart knäpp när man vaknar efter en ganska sen kväll till tonerna av en frukostlagande hustru som dirigerar frukostförberedelserna som vore de förberedelser inför strid.

Idag samlades trupperna. Vi hade baconplutonen och major tomat; båda väl tränade på sina uppdrag. Det två kaptenerna ägg hade hunnit bli lite lösa runt mitten men det vägdes upp av understödstrupperna i brödtroppen vilka var i fin form.

Vi konstaterade snabbt att det var extremt viktigt att stridsförberedelserna skulle genomföras skyndsamt och effektivt. Vi hade en tidsfrist att hålla. Vi kunde också konstatera att motståndet var tufft men att utfallet av stridigheterna var osäkra men som de säger på kontinenten - "It´s not over until the fat baby cries."

Bild: freeimages.com

Ja så har jag det på mornarna. Mysigt va?

Till frukost fick jag möjlighet att logga in på depån och notera dels att jag i går kväll lyckades plocka upp en handfull aktier i Archer Daniels Midland - ett livsmedelsindustribolag jag bland annat har skrivit om här och här; men också att jag fått en ny insättning till min tjänstepension.

I love the smell of fresh money in the morning.

Så även på en lördag kan man bli lite glad över börsens krumbukter och depåns uppbyggnad.

Idag är det näst sista semesterdagen men jag kommer bara jobba sju veckor och därefter är det föräldraledighet som hägrar på horisonten.

Nu bär det av mot kvällens festliga aktiviteter tillsammans med goda vänner. Det blir någonting så lyxigt som poolhäng och grillmiddag. Det skall bli intressant att se om Joy also known as Baby AvL vill bada tillsammans med oss övriga.

Njut av dagen


Bildkälla: freeimages.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar