onsdag 11 augusti 2021

Slut på semestern

Nu är jag tillbaka på jobbet efter en dryg månads semester. Det är full panik och jag har rensat många hundra mail och ignorerat hundratals konversationer via Teams för att försöka rota fram essensen i vad jag måste ta tag i.

Det är nästan så att jag känner ett behov av semester efter att ha haft semester för skall återgången vara på det här viset är det nästan inte värt att vara borta...


Men men. Man skall inte klaga. Semestern har varit mycket trevlig och välbehövd även om den också varit väldigt full.

Den uppmärksamme kan konstatera att jag missade att publicera inlägg den sista veckan och det är dels av inspirationsbrist och dels för att vi haft häcken full. Det har packats och flyttats för glatta livet. Städ och administration för det är dags för familjen AvL att flytta till nytt boende.

Innevarande vecka sker tillträde och flytt vilket lägger ett extra lager av jobbighet på de redan ganska fulla arbetsdagarna men nästa vecka är vi på plats och kan börja vårt nya liv.

Nu skall vi bara få sålt vår lägenhet också så att vi kan lägga det kapitlet bakom oss. Får vi frigjort kapitalet får vi också tillbaka bufferten och pengarna vi tog från konsumtionskontot och då skall vi konsumera... 

Eftersom vi får flera nya rum kommer vi behöva en del nya möbler där bland annat en sprillans ny soffa står på inköpslistan. En liten fågel har viskat i herr AvLs öra och avslöjat att en stor soffgrupp eller stor hörnsoffa inte är gratis men det skall nog finnas pengar till det också när alla skatter och avgifter är betalda.

Med denna korta uppdatering behöver jag din hjälp. Vad skall jag skriva om? 

Har du några idéer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar