lördag 25 januari 2020

Julklapp - Hårborttagning på hög nivå

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag tror min hustru börjar misstycka gällande min ansikts/kroppsbehåring. Jag har fått en del hintar om att jag kanske borde få ett besök till en barberare i födelsedagspresent och i julklapp fick jag en ny trimmer.

För något halvår sedan måste jag ha andats att jag kanske behöver en ny trimmer snart för batteriet är på väg att ge upp men det hade jag glömt. Trimmern jag har funkar på nätdrift och kommer säkert göra det i ytterligare något/några år men jag fick i alla fall en i julklapp som verkar vara aningen mer avancerad än den jag har.Så vad gör jag nu?

I somras slutade jag i princip att raka mig så nu ser jag ut som en vildögd fiskare. Det är liksom inte hipster längre utan mer lösdrivare (även om det många gånger ser ut att kunna vara samma sak så har jag tagit det ett steg längre)

Jag fick ett Remington Groomkit vilket för all del inte är en värstingpryl men den har tillräckligt många bitar och delar för att jag skall kunna bli helt slät och huvudet har redan fått sig en vaxning och maskinen fungerar alldeles utmärkt. Faktiskt behagligare och tystare än min modell Biltemas billigaste...

Nu skall jag bara såga mig igenom ett drygt halvår av lat småbarnspappaskägg också. Det skall bli en intressant upplevelse men en sak jag gillar är att den har en betydligt effektivare precisionssax än den jag är van vid och dessutom verkar den ha en pryl likt vanliga rakapparater så jag skall nog trivas med den här prylen.

Som en del i mina nyårslöften om att vara en bättre människa under 2020 än jag var 2019 skall här friseras... Vi får väl se vart det leder men jag hoppas jag kan hejda mina kroppsutforskningar innan den här nya groomingtrenden leder mig till en pejazzel... :-)


2 kommentarer:

 1. Haha. Grooming är väl ändå något helt annat (Som jag verkligen hoppas att du inte ägnar dig åt)?! ;)

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är ett typiskt fall där stavningen är viktig 😁

   Jag vill nog ändå påstå att grooming är okej.

   https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Grooming

   Radera