onsdag 15 januari 2020

Bli rikare i morgon - Reklam


(Det här inlägget innehåller reklam men tankar och åsikter är författarens egna)


Föreställ dig en vanlig januarimåndag. Klockan är 06:45. Om en dryg timme börjar decenniets första arbetsdag men först skall vi svettas lite. 

Gymmet är fullt. Fullt av människor med drömmar, mål och ambitioner. Människor som lovat sig själva att 2020 skall bli ett år fyllt av förändring. Ett år med mer kraft, kärlek och livskraft. Att det nyfödda decenniet skall bli rikare och lyckligare än det förra.Världen är full av nyårslöften. Många löften handlar om att gå ned i vikt eller umgås mer med vänner och familj och många löften handlar om att bygga en starkare ekonomisk grund att stå på. 

Den bästa dagen är börja spara är idag. Om du börjar idag kommer du vara rikare i morgon. 


Jag har utforskat de möjligheter som robotrådgivning erbjuder under ett år nu och det är en befriande upplevelse. 

Varje månad dras en slant från kontot långt innan jag hunnit vänja mig vid att ha pengarna. Det är en lidelsefri transaktion där beslutet är fattat sedan länge och ingen möda eller ångest läggs på att föra över pengar och hitta en uppgift för dem.

Dessa slantar fördelas över tusentals bolag från hela världen och mina kronor dirigeras i en ändlös ekonomisk symfoni av en förvaltare med ofantligt mycket kunskap i bagaget. Under ledning av pengacheferna på Fundler jobbar mina pengar varje dag för att jag skall bli en rikare person.

I morgon är jag rikare än idag, men bara för att jag började idag.

Ta chansen. Börja spara.

Fundler.se

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan att ta onödiga risker. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.

2 kommentarer:

 1. Förklara gärna varför detta skulle vara bättre än att sätta upp ett vanligt gratis månadsspar med t.ex. Avanza Global + Emerging markets + Zero... du får exponering mot tusentals bolag till minimala avgifter och inga andra mellanhänder som roffar åt sig. Vad blir bättre av ytterligare ett lager med folk som kostar pengar?

  Tänker främst på "de möjligheter som robotrådgivning erbjuder under ett år nu och det är en befriande upplevelse". Vilka möjligheter är detta exakt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det inte du som i förrgår skrev på Slimis blogg att du inte kunde få dina vänner att acceptera din hjälp för att de tyckte det var för jobbigt samtidigt som de klagar på avgifterna?

   Hade det inte varit bra för den typen av sparare att automatisera sitt sparande med hjälp av en robotrådgivare?

   Det finns klara vinster för oss också exempelvis att de balanserar om portföljerna automatiskt och jag sparar i portföljer som blir billigare genom dem än om jag gjort det själv så...

   Radera