torsdag 28 december 2017

Värdelösa prylar delux

Jag råkade av en händelse springa på en, i mitt tycke, riktigt värdelös produkt när en av mina vänner på Facebook delade en bild. Bilden var klippt från den gamla postorderfirman sparköps katalog och visade den livsnödvändiga avokadoräddaren.Jag googlade ganska omgående produkten för att kunna skriva om det och då fanns den kvar men sedan dess (en knapp vecka) har produkten försvunnit. Det var väl bra tänkte jag för 29 kr för en pryl som aldrig kommer användas är rent slöseri så det är väl bra att skräpet är slutsålt nu då.

Men ack så jag bedrog mig. En ny googling här på förmiddagen gjorde mig varse att man kan betala ännu mer pengar för ännu mindre plast och denna produkt är förmodligen ännu mer poänglös eftersom den kräver att avokadon är i en viss storlek snarare än den genialiska skiten som sparköp hade letat fram som bara krävde att man hade en halv avokado.

Skåda Kitchen Craft Avokado Hugger

Eftersom jag inte är riktigt så sadistiskt lagd tänker jag inte länka till produkten men jag kan meddela att det är ett välkänt köksbolag som säljer den här för 129 kr men då får man ju två eftersom de har insett att avokado kommer i flera olika storlekar.

Allvarligt talat; Jag anser mig inte vara särdeles snål. Jag tenderar att unna mig saker och jag försöker verkligen att inte vara snål mot andra men vissa saker får jag bara inte ihop. Oavsett vad du har för relation till pengar måste du väl ändå hålla med om att den här produkten är fullständigt värdelös?

Hur kan en sån här pryl ha ett existensberättigande? Vem köper skiten?

Bildkälla: sparkop.se och bagarenochkocken.se

9 kommentarer:

 1. Hahaha! Ja jag ställer mig också frågan vem som köper de där. Jag skulle personligen inte ens slösa med utrymmet i köket tillräckligt för att lägga den i en låda där ens.

  Men det finns gott om folk som inte tänker innan de köper så det skulle inte förvåna mig om de har sålt en del avokado-huggers.

  SvaraRadera
 2. Present till en som har ”allt”!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lär han/hon säkert ha när man köpt den där ;).

   Radera
  2. Precis min tanke! En kul grej helt enkelt.

   Radera
  3. Jag kanske ska ge en till mamma. Hon har förmodligen aldrig slängt någonting i hela sitt liv så hon har nästan allt men en sån här hon inte.😀

   Radera
 3. Asså, det finns så otroligt mycket skit till salu att man mår dåligt! Ta bort alla dessa värdelösa plastprylar så gör man miljön en tjänst.
  Ryyyyyys!

  https://snalgrisen.blogspot.se/

  SvaraRadera
 4. Låtom oss förundras över AvoSeedo - en om möjligt än mer meningslös produkt.

  AvoSeedo är ett kit för att odla din egen Avocadoplanta. Till saken hör att det inte är speciellt svårt att odla Avocado. Det kräver lite tid och tålamod. På internet finns tips helt gratis om en uppsjö tekniker man kan använda sig av. Jag har själv lyckats med denna bedrift genom de enkla ingredienserna jord, vatten och återvunnen Kesoförpackning. Man behöver inte ens slösa tandpetare för att få en Avocado att slå rot.

  Hos samma företag kan du köpa den heliga treenigheten av onödiga prylar där även Avocado Slicer ingår. Håller med Snålgrisen om att dessa onödiga plastprodukter endast slösar på vår miljö.

  https://www.avoseedo.com/

  SvaraRadera
 5. AvoSeedo - helt underbart. Om jag inte varit så rädd för rättsliga påföljder skulle jag vilja starta en hatkampanj mot varumärket/företaget SagaForm. Ni vet de där ostknivarna som har ostar på skaften, olivgafflar i form av en oliv med gaffel på. Den här typen av produkter är ett kvitto på att västvärlden har ballat ur.

  SvaraRadera
 6. Jag blev ju genast tvungen att gå in på Sparköps hemsida och kolla! Jag har litet nöje av att gå in på liknande sidor och kolla på allt som jag inte behöver.

  SvaraRadera