måndag 14 november 2016

Insiderköp i Cloetta och Hemfosa

I helgen fick jag möjlighet att läsa ikapp lite på nyheter och händelser och två av pressmeddelandena jag tog del av gjorde mig lite extra glad och speciellt i kombination med andra nyheter.Hemfosas VD köpte i förra veckan 50,000 nya fina aktier till ett värde av fyra miljoner. Samma dag köpte Vice VD också en näve aktier och dagen efter höjde Nordea sin rekommendation på bolaget. Min personliga åsikt om bolagets Q3 rapport kommer i morgon men det krävs inte många ögonblick för att se att det är ganska fin.

Nästa nyhet kom från Cloetta där huvudägaren har slantat upp 15 miljoner och köpt på sig en halv miljon aktier. Det är för all del en ganska liten portion om man jämför med deras tidigare ägande men jag är inte knusslig. Dessutom har ekonomichefen köpt en 5,000 aktier så jag har stora förhoppningar på framtida rapport.

Jag ökar för närvarande i båda bolagen och tycker att dagens kursnivåer är rimliga entrénivåer givet känd information.Bildkälla: pixabay.com

4 kommentarer:

 1. Köp från insidan känns alltid lite extra bra i maggropen!

  Jag har också fyllt på Cloetta kring dessa nivåer men det var i samband med den lilla dippen i augusti. Finns andra bolag i portföljen som ropar efter påfyllning så avvaktar lite med Cloetta men jag känner också att det är en rimlig nivå.

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är Cloetta en väldigt liten portion så även om jag känner att det finns massor av andra bolag som behöver min uppmärksamhet känner jag ändå att Cloetta kan förtjäna en liten slant.

   Radera
 2. Hemfosas VD kanske har hållit på oktoberutdelningen över valfrossan och återinvesterat den nu? ;)

  Glädjande nyhet hur som helst. Hade gärna ökat jag också men måste hålla på pengarna fram till novemberlönen för att lägga allt krut på Serneke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du hittat några siffror på Serneke eller tar du det vi får?

   Radera