lördag 30 november 2019

Operationspaus

Jag har haft handledsproblem ett bra tag och jag har nämnt det någon gång tidigare här på bloggen. Efter ett gäng undersökningar och remisser hit och dit har jag lyckats få en tid för operation. Denna operation kommer gå av stapeln om bara några veckor.

Initialt kommer det bara betyda att jag inte svarar på kommentarer. Jag förutspår nämligen att det kommer bli svårt och tröttsamt när jag inte kan använda min primärhand. Jag gissar att det kommer ta mig hela dagarna bara att klä mig och se till att jag får mat.


Men hav förtröstan för jag ligger ganska bra till. Jag har hävt ur mig en del idéer på sistone vilka finns som publicerbara inlägg men även de kommer ta slut. Skulle det hända kommer inläggen att sina och ni får klara er utan mig ett tag.

Läkarkåren verkar överens om att konvalescensen på den här typen av operation inte är längre än ett par, tre veckor. Nu råkar det vara så att jag är man och därför är min smärttröskel genetiskt låg så jag förutsätter att det kommer ta mig mycket längre tid att komma tillbaka till tangentbordet men om den samlade vetenskapen skulle ha rätt i detta fall kommer ni sannolikt ha mig tillbaka redan i början av januari.

Oavsett hur det förlöper vill jag med detta inlägg förvarna er alla om att anledningen till att jag inte svarar på era kommentarer är att jag för tillfället är handikappad och skulle det dröja mellan inläggen är det inte heller någon fara.


6 kommentarer:

 1. Oj, det låter som ett jobbigt problem. Hoppas allt går väl och att de fixar till dig.
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken. Det är inte så himla farligt men det innebär en konstant, låggradig smärta med smärttoppar om jag anstränger det och det finns saker jag inte kan göra med det här. Och det kommer bli värre om man inte gör något så det är ganska skönt att få löst det

   Radera
 2. ”Nu råkar det vara så att jag är man och därför är min smärttröskel genetiskt låg...” - stor humor om det nu inte låg så mycket i det. :-)

  Jag har nyligen - med näppe - överlevt en mancold, så jag vet vad jag pratar om.

  Skämt åsido: Lycka till och jag hoppas att du kommer tillbaka på banan inom kort.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Jag vet inte ja. Det finns ju studier som visar att kvinnor har förutsättningar att hantera smärta bättre än män vilket man tror har att göra med den evolutionära fördelen av att inte dö av smärta i barnsäng. Nu råkar jag dock känna en rad karlar som råkat ut för olika typer av arbetsrelaterade olyckor och ingen av dem har rört en min när tummen kapades eller de högg sig i benet. Vem vet, kan ju vara så att män idag är sämre virke än män förr för jag reagerar när jag får ont och jag verkar få ont ganska ofta. :-)

   Tack för omtanken

   Radera
 3. Lycka till !! Det blir jobbigt att hacka lök framöver alltså, för att inte tala om att putsa en rotselleri. Själv har jag ont överallt, 40 år på gym...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kommer få återbesöka hur det var att laga mat innan jag började jobba med det.

   40 år på gym har jag inte hunnit med ännu men vad jag förstår är allt jag har också relaterat till gymmet. Har slitna knän och ett par andra ställen som är kass men det är bara att tugga på.

   Radera