måndag 31 december 2018

Gott nytt år

Ytterligare ett spännande år närmar sig sitt slut. Familjen AvL har arbetat sig igenom ett relativt tungt år men det har ändå varit fullt av ljusglimtar. De båda vuxna kommer börja nästa år på nya spännande arbetsplatser och dottern Joy har haft ett halvår på sig att bygga nya relationer med jämnåriga på förskolan.Sparandet har gått fantastiskt bra trots mycket skral inkomst. Eftersom börsen har åkt rejäl berg- och dalbana flera gånger under året gäller inte förra årets spådom längre. Då trodde jag inte att vårt sparande skulle utgöra en särdeles stor del av portföljutvecklingen men nysparandet utgör fortfarande majoriteten av portföljtillväxten.

Om blott tolv timmar lägger vi 2018 till handlingarna. Det har varit en häftig resa för oss och jag är tacksam att du har velat följa med. Dagen firas ledig vilket är lite oväntat. Detta innebär att vi tillsammans med familj kan ringa in det nya året och innan dess skall vi försöka hinna med god mat och många skratt.


Gott nytt år allihopa
Väl mött 2019Bildkälla: focusdailynews.com

6 kommentarer:

 1. Grattis till nya jobben - fortsätter följa er resa med intresse! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tioårsplanen. Vi följer varandra. Din exit verkar ganska vältajmad. Lycka till

   Radera
 2. Svar
  1. God fortsättning. Och självklart kan du bli rik :-)

   Radera
 3. Gott nytt år och hoppas att 2019 bringar mer lycka i familjen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Aktieautsidern.

   Det är nästan fånigt av mig att klaga. Bor bra, har allt jag önskar, mycket vänner och en underbar familj men det är lätt att haka upp sig på de mindre lyckliga delarna av livet.

   2019 kommer bli ett toppenår

   Radera