lördag 3 april 2021

Glad påsk

Det var väldigt nära att det här blev andra året i rad som jag var tvungen att jobba hela påsken men det här året skulle det i så fall varit oavlönat vilket hade varit trist. Jag är glad att jag fick lov att vara ledig och mina tankar går istället till alla de som måste jobba.


Tyvärr blir ju årets påsk en ganska stillsam tillställning likt förra året för ingen vi brukar umgås med har hunnit få vaccin ännu.

Däremot har dottern krävt att få ge sig ut och leta upp alla påskägg som påskharen har lämnat efter sig. Ibland funderar jag på vad de får lära sig på förskolan men det kommer bli äggletande och helgen kommer också innehålla lite grillning, lite digital Pictionary med goda vänner och massor av mat.

Oavsett om ni firar påsk eller inte önskar jag er alla en trevlig helg och en mysig fortsättning på våren.2 kommentarer:

 1. Det är med sorg i hjärtat som jag konstaterar att mina barn börjar bli för stora för att leta påskägg. Den minste vill nog egentligen, men inte om han måste göra det ensam. ...Äh, jag tror banne mig att jag gömmer alla ägg, vill de ha dem får de leta. *Moahaha*

  Skönt att slippa jobba, speciellt när vädergudarna är på gott humör också. :-)

  Trevlig helg och Glad Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker att om barnen vill ha godis kan de väl leta efter ägg. När barnen blir större kanske den stora behållningen av aktiviteten tillhör föräldrarna men de får i alla fall någonting de vill ha 😁

   Radera