torsdag 31 december 2020

Gott nytt år

Nådens år 2020 skulle vara ett fantastiskt år fullt av spännande möjligheter.

Nådens år 2020 var fullt med av spännande möjligheter. Det var också fyllt av en pissig sjukdom som stängde ned världen, tog livet av en massa människor och satte hela världen i en form av skräckkontrollerat fängelse.

Men utöver denna pandemi fanns en teknisk utveckling som gjorde att vi helt plötsligt kunde umgås på distans. De av oss med sinnesnärvaro nog att handla kunde köpa tillgångar relativt billigt flera gånger och/eller under stora delar av året. 

Sommaren på västkusten var lång och full av utomhusaktiviteter. Dottern red på får och plockade svamp. Pappa fiskade och påtade på lotten. 

Det fanns också möjligheter att göra karriär för när vissa delar av ekonomin haltade fanns det andra delar som verkligen behövdes och helt plötsligt blev herr AvL:s insats väldigt eftertraktad.

Allt är en fråga om perspektiv och även om det är svårt för en bitter gammal gubbe som jag försöker jag ofta att se situationen ur ett perspektiv som glänser en aning för livet är så mycket trevligare när man försöker se det positiva istället för det negativa.


Nu blickar vi fram mot 2021 och jag hoppas personligen på en rejäl utdelningssäsong, ett nytt jobb fast hos samma arbetsgivare och ett vaccin så att vi kan börja träffa vänner och familj igen.

Jag vill också passa på att önska er allihopa ett riktigt trevligt nytt år, god fortsättning och lycka till på resan mot framtiden.

Gott Nytt År!


2 kommentarer:

  1. Bra inställning och väl talat, och tack för en trevlig och väldiversifierad blogg! ;-)

    Gott Nytt År!

    SvaraRadera