tisdag 17 december 2019

Tack till dig som motionär

För några år sedan använde jag den här bloggen till att skriva om saker som gjorde mig glad. Den typen av triviala ämnen byttes ut mot "viktiga" ämnen och analyser för att senare återgå till triviala ämnen men då utan faktorn glädje.

Dags att försöka ändra på det så här kommer lite glädje.

När min dotter föddes (här på bloggen kallar jag henne Joy) var jag fortfarande aktiv som spinningledare. Varje vecka träffade jag ett 30-tal motionärer vilka många av dem hade tränat mina pass under många år. Vi träffades några minuter innan och några minuter efter passet, pratade lite om allt möjligt och lärde känna varandra lite ytligt.

När det började närma sig den dag då jag, åtminstone temporärt, skulle sluta leda pass pratade jag med en av "mina" motionärer. Hen hade avslutat sina studier och hade flyttat från stan men valde fortfarande att träna mina pass när det fanns möjlighet (snacka självförtroendeboost för herr AvL). 

Hen visste sedan en god tid tillbaka att jag skulle sluta och att det skulle dröja innan vi sågs igen och hen visste också anledningen till att jag slutade dvs att jag nyss fått barn och behövde vara lite ledig för att få mer tid med familjen.

Foto: Herr AvL

Döm om min förvåning när det langades upp en egengjord present till den nyfödda dottern.

Jag återkommer regelbundet till den här händelsen när jag sitter på min kammare och funderar på huruvida jag skall gå tillbaka och leda pass igen. Just nu är det inte aktuellt eftersom jag när en kontinuerlig förkylning vilken sannolikt kommer vara ytterligare några år men med tiden kanske det blir aktuellt igen.

Då sitter jag ofta och väger för- mot nackdelar och ibland konstaterar jag att nackdelarna väger över men så kommer jag att tänka på alla vänliga människor jag mötte under den här perioden. Jag har till och med lyckats bygga privata vänskapsrelationer med några av de motionärer jag träffat.

Ledarskapet har dessutom utvecklat mig enormt och hjälpt till att bygga upp mig till den jag är idag.

Jag kommer sannolikt att leda igen när livet ger tillåtelse. Idag vill jag dock bara passa på att skicka ut ett tack i den digitala rymden till er som varit med mig på min ledarskapsresa.

På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar