tisdag 31 december 2019

Gott Nytt År

Ännu ett år läggs till handlingarna. 2019 har onekligen varit fyllt av spännande saker. I det här lilla hörnet av världen har båda föräldrarna bytt jobb vilket har höjt livskvaliteten markant.

Joy, som snart är tre, pratar som om hon inte vet hur man låter bli och hon hjälper mamma och pappa fördriva dagarnas tristess.

Årets sista månad har varit en blandning av glädje och frustration. Herr AvL har opererat den hand han vanligtvis är beroende av så i flera veckor har allt varit svårt. Det har för all del inneburit att jag fått en större förståelse för hur bra vi har det men det är onekligen frustrerande att inte kunna skiva ost eller skala potatis; för att inte tala om allt annat jag faktiskt inte kan göra just nu. Skitstörande.


Men även detta skall passera. Om bara några timmar har vi ett nytt år. Vi har till och med ett nytt decennium. Nya utmaningar väntar runt hörnet. Vänner att lära känna, platser att besöka, företag att starta, aktier att köpa och äventyr att uppleva.

2020 blir nog året då börsen går spikrakt upp, manna regnar från himmelen, alla är lyckliga och alla världens problem löses för att aldrig komma åter.

För er som vill vara med och se efter om det jag förutspår blir verklighet - väl mött på andra sidan tolvslaget.

Gott nytt år allihopa
Vi ses 2020
2 kommentarer: