tisdag 6 juni 2017

Grattis Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag och då är det på sin plats med ett grattis. Det är ganska passande att jag nu också kan redovisa resultatet av den lilla utlottning jag satte igång för en vecka sedan.

Vi lyckades skaka fram 235 kr till Barncancerfonden och jag sa att jag bara skulle matcha de 130 kronorna som kom in de sista två dagarna men jag dubblar alltihop så vi har gemensamt fått in 470 kr. Det är betydligt mer än inget och jag är säker på att det kommer göra gott. Vad som nästan är mer viktigt är att det är runt 10.000 personer som sett inläggen och jag hoppas att allihopa har fått med sig att Barncancerfonden är en bra organisation så lite extra marknadsföring har förhoppningsvis också gjort gott.Eftersom det ändå blev ganska många lotter tyckte jag det var kul att på min lediga dags förmiddag skriva ut små, små lappar med alla nummer och låta dottern dra en lapp. Hon är väldigt snart fyra månader men jag tror inte att hon har hunnit införskaffa sig någon form av förkärlek för den ena eller den andra av er som var med och tävlade så jag ser henne som opartisk.

Vinnaren i lotteriet blev Markus @kallekarlsjo. Jag skickar ett meddelande på twitter så får du bestämma vilket av priserna du vill ha.

Till er alla vill jag säga tack. Tack för att ni delade inlägget, tack för att ni läste och tack för att ni bidrog.


Bildkälla: att välja lycka


4 kommentarer:

 1. Hedervärd insats du gjort och det är skönt med andra personer som bryr sig om. Jag har själv valt att ha barncancerfonden som enda "reklam" på min blogg.Jag lobbar ibland med inlägg och uppmanar andra att skänka en slant. Jag skrev ett inlägg för inte så länge sedan.
  Än en gång,all heder åt dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack NickesNaturfoto!

   Vad skall man annars ha en blogg till om inte att försöka hjälpa andra :-)
   All heder tillbaka för dina egna strävanden.

   Radera
 2. Grattis Markus! 🎉
  Hoppas på fler bidrag nästa tävling. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej McShell

   Kul att du skriver så, jag blev lite osäker på om tävlingar var framtiden eller om det relativt svaga intresset var ett bevis på att tävlingsintresset inte finns i ekonomisvängen.

   Men det kanske bara är priset som är fel. Jag får fundera lite och se om vi kanske kör en nyårsepisod.

   Radera