tag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post4706356026265048279..comments2023-09-11T10:39:09.230+02:00Comments on Att välja lycka: Veckans recept: Enkla knep för att spara pengarAtt Välja Lyckahttp://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-38701472685984231522017-06-26T10:29:01.800+02:002017-06-26T10:29:01.800+02:00Kul att du gillar detta.
Självklart är även tills...Kul att du gillar detta.<br /><br />Självklart är även tillsatserna en viktig aspekt. Det räcker i de flesta fall med våra naturliga konserveringsmedel som socker, syror och salt. De är inte heller bra i för stora mängder men de är bättre än mycket annat.<br /><br />Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-11631319687421382552017-06-24T17:22:11.474+02:002017-06-24T17:22:11.474+02:00Supercoolt med inlägg kring matlagning. Måste lägg...Supercoolt med inlägg kring matlagning. Måste lägga till en aspekt och det är faktiskt att du slipper tillsatserna. Folk får kanske fundera på varför en burk skivade rödbetor håller flera år? Konserveringsmedel är bevisligen inget bra för oss människor. Egoboosten man får när man har gjort något själv lyfter både självkänslan och självförtroendet!Priushttps://www.blogger.com/profile/17171654040953466473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-38017915938101464262016-12-20T09:44:53.807+01:002016-12-20T09:44:53.807+01:00Mitt tips skulle bli att läsa ett annat recept ell...Mitt tips skulle bli att läsa ett annat recept eller en annan bit av det här inlägget.<br /><br />Hur lång tid skulle det ta att skiva 100 rödbetor. Det blir en jädra stor burk. Svaret blir att jag har ingen aning. Testa och återkom gärna med det empiriska resultatet.Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-36396081179185798512016-12-12T15:05:54.950+01:002016-12-12T15:05:54.950+01:00Vilket är ditt tips för oss som köper den minsta b...Vilket är ditt tips för oss som köper den minsta burken med inlagda skivade rödbetor vartannat eller vart tredje år? Det blir ungefär 100 gram per år i konsumtion, och med dina siffror skulle jag spara 3 kr/år, oaktat arbetet. <br />Hur lång tid skulle du uppskatta att det tar att göra en burk med 100 skivade rödbetor från start till färdig försluten glasburk?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-84368180241889522852016-12-11T16:36:42.287+01:002016-12-11T16:36:42.287+01:00Sant... Skall man som ensam kock göra 2-3000 porti...Sant... Skall man som ensam kock göra 2-3000 portioner mat på en dag så fuskar man så mycket man kan. Färdigtärnat kött, frysta grönsaker i bitar och hackad lök.Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-40951065414694883582016-12-11T15:35:58.209+01:002016-12-11T15:35:58.209+01:00Det kan jag tänka mig, men då köpte ni inte i 300-...Det kan jag tänka mig, men då köpte ni inte i 300-gramslådor ;-).Sparohttps://www.blogger.com/profile/01267461281243150954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-52841523494395972112016-12-11T15:17:57.594+01:002016-12-11T15:17:57.594+01:00För privatpersoner håller jag helt med dig. När ja...För privatpersoner håller jag helt med dig. När jag jobbade köpte vi ju hackad lök i 5-10 kg lådor och att står och skala och hacka 10 kg lök, även med maskin som hackar så är det faktiskt ekonomiskt försvarbart att köpa det färdigt men bara i storhushåll.Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-15034135052083834782016-12-11T11:03:24.936+01:002016-12-11T11:03:24.936+01:00Min favorit är alltjämt fryst hackad lök. Att det ...Min favorit är alltjämt <a href="https://sparosverige.blogspot.se/2016/04/idiotkop-i-mataffaren.html" rel="nofollow">fryst hackad lök</a>. Att det finns en marknad för denna produkt är för mig det yttersta beviset på att mänskligheten inte har en framtid.Sparohttps://www.blogger.com/profile/01267461281243150954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-6919742493946219082016-12-10T20:19:02.954+01:002016-12-10T20:19:02.954+01:00Hej Lars
Tack så hemskt mycket för utmärkelsen. B...Hej Lars<br /><br />Tack så hemskt mycket för utmärkelsen. Bra recept du valde :-)Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-50056273502369717452016-12-10T12:48:09.709+01:002016-12-10T12:48:09.709+01:00Att Välja Lycka,
Grattis
Du har vunnit utmärkel...Att Välja Lycka,<br /><br />Grattis <br /><br />Du har vunnit utmärkelsen Årets kock. Min motivering finns på Miljonär innan 30.<br /><br />Med vänlig hälsning<br /><br />LarsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-14809425235451397722016-12-10T12:30:20.290+01:002016-12-10T12:30:20.290+01:00Tack för din uppskattning. Det värmer.
Du vet att...Tack för din uppskattning. Det värmer.<br /><br />Du vet att du kan frysa in mjölk och smör m.m. men det är svårt att använda det till vissa rätter men fryst mjölk kan du ju exv göra risgrynsgröt på utan problem eller baka med. Ägg kan man knäcka och frysa in och sen kan man ta fram och använda i färssmet eller liknande så hinner du inte äta upp allt är det bara att frysa in :-)Att Välja Lyckahttps://www.blogger.com/profile/02245366625699159323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111439094860628874.post-32856609315174444702016-12-10T12:12:43.203+01:002016-12-10T12:12:43.203+01:00Tack! Mycket uppskattat och väldigt pedagogiskt fö...Tack! Mycket uppskattat och väldigt pedagogiskt förklarat! Uppskattar dessa inläggen lika mycket som ekonomiinläggen. Även om det är enkla knep gör det stor skillnad när någon som faktiskt kan laga mat på riktigt förklarar. :)<br /><br />Ska definitivt prova på att lägga in rödbetor. Brukar göra mycket egen sylt/saft men när det gäller att lägga in har jag inte kommit igång.<br /><br />Bra tips Utlandsutdelarenhttps://www.blogger.com/profile/17769002580047532485noreply@blogger.com